O noua

abordare

tehnologie de ultima generatie

fara mizerie

O noua

abordare

tehnologie de

ultima generatie

fara mizerie

Altfel. Indraznet. Modern.

Noi la Pictez Orice credem ca in zilele noastre cand oamenilor nu le mai ajunge timpul, cand tindem sa copiem trenduri si idei prezentate peste tot in media, cand diversitatea de cultura, rasa, religie este mai prezenta ca oricand in vietile noastre, sa te deosebesti de ceilalti, sa fii unic in ceva, sa fii TU, iti poate aduce increderea, calmul si relaxarea, bucuria si zambetul de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Noi iti oferim aceasta posibilitate de a fi unic, de a-ti pune in practica ideiile pe care le-ai visat sau care iti staruie in minte. Poti schimba complet aspectul camerei in care iti petreci timpul prin imaginile pictate direct pe varul peretilor cu ajutorul unei imprimante de ultima generatie.

Indrazneste sa fii altfel, indrazneste sa uimesti!

Cine suntem noi

Suntem o echipa mica de profesionisti, plini de idei noi si nastrusnice, dornici sa aducem ceva nou pe piata decoratiunilor interioare si exterioare. Daca v-ati saturat de vechile metode de decorare a peretilor, noi suntem solutia pentru ceva nou.

Viziunea noastra

Credem ca in fiecare dintre noi exista ceva ce ne face unici. Vrem ca acel ceva sa ne dea incredere si bucurie. Vrem ca fiecare sa se simta in largul sau, comfortabil si relaxat in spatiul in care traieste si isi desfasoara activitatea. Vrem sa va convingem sa fiti extraordinari!

Misiunea noastra

Tocmai pentru ca fiecare suntem diferiti, incercam sa satisfacem cele mai detaliate cerinte ale dumneavoastra, sa va ajutam sa gasiti cea mai buna idee pe care sa o punem in practica, pentru ca rezultatul sa fie exact ce va doreati.

SMART PRINTING

Imprimanta perete inteligenta 3D

Caracteristici tehnice

  • Cap de printare Micro-piezoelectric Epson DX11
  • Dimensiune print: 1.8 m inaltime, nelimitat pe lungime
  • Rezolutie print: max 2880 DPI
  • Culori de baza: 4 culori & dual color pentru CM : 2xC + 2xM + 1xY + 1xK
  • Mod de lucru: 3 axe – axa X, axa Y, axa Z
  • Tip cerneala: Cerneala speciala pe baza de apa, cu uscare rapida
  • Tipuri de perete: pereti de latex, pereti gletuiti, pereti cu lavabila, pereti cu tencuiala decorativa, toate tipurile de pereti vopsiti care permit aderarea cernelei
  • Certificate: CE pentru masina, Rohls pentru cerneala

Servicii imprimare direct pe perete

 
100%

satisfactie

10 ani

garantie

Servicii de design si creatie grafica

 
1000000+

Posibilitati

Contact

  • +40740661773
  • Botosani, str. Calea Nationala 73

Distribuie

Suna acum
<a href="tel:+40740661773">0740/661.773</a>